Login eksisterende kunder
Er ditt domene ledig?

Nyheter

    • Vi lanserer nå 11 nye domenetyper: .wiki, .guru, .club, .expert, .pro, .link, .support, .fail, .coffee, .ninja, .photo.
    • Vi har lansert et nytt moderne kontrollpanel. Det har blitt lagt vekt på at tjenestene skal være enkle å bruke og at du har all den funksjonalitet du har behov for. Det benyttes clustering, slik at web- og eposttjenestene blir redundante.
    • Privatpersoner kan nå registrere .no domener. Denne domenetypen er ikke lenger kun forbeholdt organisasjoner. Pris for .no domene er kr 129/år.
    • VPS planene er kraftige med hensyn til diskplass, prosessorkraft, RAM, trafikk og antallet CPU kjerner. Vi benytter SSD disker som skrive og lese cache som gir høy diskytelse. Prisene starter fra kr 129/mnd.

Oppetidsgarantier

Vi garanterer at alle som har webhotell, eller managed dedikert server, oppnår en oppetid på minst 99,9% på websider, epost og databaser. For de som har business class webhotell er oppetidsgarantien 99,99%. Dersom vi mot formodning ikke skulle innfri dette, betaler du ingenting den aktuelle måneden. 

Vedlikehold som på forhånd er varslet i driftsmeldingene er ikke inkludert i oppetidsgarantien, da aller servere må vedlikeholdes i form av oppdateringer på programvare etc.

Når det gjelder garanti for tjenester som kunden drifter selv, som for eksempel VPSdedikert server og colocation, gir vi 100% oppetidsgaranti på infrastruktur og backbone. Det gis kompensasjon dersom dette ikke innfris i henhold til vår SLA.

90 dager pengene tilbake garanti

Vi ønsker fornøyde kunder. Hvis du på noen som helst måte ikke skulle være fornøyd med våre tjenester, gir vi deg uten å stille spørsmål en 90 dager pengene tilbake garanti.