Login eksisterende kunder
Er ditt domene ledig?

Nyheter

    • Vi lanserer nye kraftige VPS pakker og gir 25% rabatt til de første 100 som bestiller. Prisene starter fra kr 96/mnd.
    • Vi oppgraderer nå webhotellpakken "Medium" til inneholde inntil 25 domener. Dette gjelder både nye og eksisterende kunder.
    • Vi oppgraderer nå alle webhotellpakker, slik at de har ubegrenset med trafikk og ubegrenset antall epostadresser. Dette gjelder både nye og eksisterende kunder.
    • Vi lanserer nå Nerdehjelpen. Dersom du har behov for assistanse innen IT, så kan du leie en av våre nerder. Nerdene kan hjelp deg med nær sagt hva som helst som har med IT å gjøre.

Oppetidsgarantier

Vi garanterer at alle som har webhotell, eller managed dedikert server, oppnår en oppetid på minst 99,9% på websider, epost og databaser. For de som har business class webhotell er oppetidsgarantien 99,99%. Dersom vi mot formodning ikke skulle innfri dette, betaler du ingenting den aktuelle måneden. 

Vedlikehold som på forhånd er varslet i driftsmeldingene er ikke inkludert i oppetidsgarantien, da aller servere må vedlikeholdes i form av oppdateringer på programvare etc.

Når det gjelder garanti for tjenester som kunden drifter selv, som for eksempel VPSdedikert server og colocation, gir vi 100% oppetidsgaranti på infrastruktur og backbone. Det gis kompensasjon dersom dette ikke innfris i henhold til vår SLA.

90 dager pengene tilbake garanti

Vi ønsker fornøyde kunder. Hvis du på noen som helst måte ikke skulle være fornøyd med våre tjenester, gir vi deg uten å stille spørsmål en 90 dager pengene tilbake garanti.